facebook.com/OJAAARLE     www.lowmanfestifal.nl   www.oja-aarle.nl
EaZZuP

Lowman wordt geopend door EaZZuP. Deze in 2016 opgerichte band bestaat uit zeven muzikale, ervaren reggae music lovers afkomstig uit regio Eindhoven en Tilburg. Met heel veel eigen werk en een aantal classic riddims met eigen lyrics word het met deze muziek een reggaetrip die je nog lang blijft navoelen. EaZZuP staat voor One Love One Heart, en Roots Lovers Rock.

Heights Meditation

Als tweede zal Heights Meditation het podium betreden. Deze Amsterdamse band speelt een mix van uptempo en mellow, van oud en nieuw. Met eigen reggaenummers als ‘Princess’ en ‘From far’ maar ook klassiekers als ‘Pale moonlight’ en ‘Never let me go’ weten de enthousiaste bandleden bij elk optreden het publiek mee te nemen op hun heerlijke muzikale reis en de liefde voor muziek over te brengen op hun toehoorders. Heights Meditation staat voor kwaliteit en maakt van elk optreden iets bijzonders. Niet voor niets zijn zij in 2015 verkozen tot Winner of The Benelux Reggae Contest.
The Adubters

Het festival wordt afgesloten met The Adubters. Deze Noord-Hollandse band, bestaande uit bassist, gitarist, drummer, toetsenist en percussionist, steekt nummers van het legendarische Doe Maar in een heerlijk dub-jasje. Aangevuld met een jonge, enthousiaste zangeres hebben zij als doel om bekende en minder bekende pareltjes van Doe Maar in een verfrissend net-even-iets-anders-klinkend sausje te gieten.


facebook.com/OJAAARLE   -    www.lowmanfestifal.nl   -   www.oja-aarle.nl